» Nästa träff: januari

» Fototräff

Vi träffas för att bestämma riktningen inför året som kommer.

Välkommen till Eds Fotoklubb!

Vi vill samla fotointresserade människor i Dals-Ed till en plats där man kan diskutera och praktisera fotografering, lära sig efterbehandla digitala foton och utveckla sig som fotograf. Vi är en fotoklubb för alla där du ska känna dig välkommen oavsett fotoerfarenhet, ålder, kameramodell, om du vill lära dig mer om din kamera eller fotograferat i många år. Vi tror på filosofin att alla kan lära sig något nytt av varandra och inte minst - märket på kameran är ju faktiskt det minst viktiga.
Så här enkelt blir du medlem hos oss!

aktuella aktiviteter FACEBOOK

Gilla vår Facebooksida och ta del av kommande aktiviteter, foton och annat kul som händer i klubben

aktuella aktiviteter KOMMANDE FOTOAKTIVITETER 2019

MånadsmöteMånadsmöte november - 5 november, kl. 18 på Utvecklingscentrum

Kom till vårt månadsmöte där vi träffas, visar bilder, fikar, pratar teknik, kameror och allt annat som rör fotografi. Det är ett perfekt tillfälle träffa likasinnade.

MånadsmöteMånadsmöte december - 3 december, kl. 18 på Utvecklingscentrum

aktuella aktiviteter FOTOAKTIVITETER VI GJORT 2019

MånadsmöteMånadsmöte oktober - 8 oktober, kl. 18 på Utvecklingscentrum

ÅrsmöteFotomarathon - 14 september i Ed

Vi bjuder in till vårt fotomarathon där alla ska fotografera fem teman under tre timmar. Sen har vi gemensam bildvisning. Välkommen!

ÅrsmöteFotovisning - 10 september på Utvecklingscentrum

Vi inleder höstsäsongen med en bildvisning alt. en fotoutflykt. Vi återkommer med mer information.

MånadsmöteFotoutflykt maj - Nordens Ark

Vi åker till Nordens Ark och fotograferar djuren en heldag. Ta med eget fika. Vi samåker så mycket det är möjligt.

MånadsmöteMånadsmöte april - Studiofotografering

Vi tar fram vår mobila fotostudio och testar oss fram till egna favoritinställningar. Ett perfekt tillfälle att se hur ljus påverkar motivet.

ÅrsmöteMånadsmöte april - Årsmöte

Vi välkomnar alla våra medlemmar till vårt årsmöte som går igenom året som gått, ekonomisk situation, verksamhetsberättelse och planer för året som kommer. Vi bjuder på fika.

MånadsmöteMånadsmöte mars - Bildvisning

Vi visar våra faveotbilder och planerar lite för året som kommer.

aktiviteter VÄRT KOLLA IN

Fotokurs för barn och föräldrar Konsten att bedöma bilder Eds Fotoklubbs fotoutställning med barn & föräldrar

aktiviteter Aktiviteter vi gjort 2019

» Fotoutflykt i maj